قوانین کشور امارات؛ امارات کشوری جذاب با تنوع فرهنگی بسیار متنوع است که در غرب قاره آسیا و در بخش شرقی شبه جزیره عربستان قرار دارد. کشور امارات با دریای عمان و خلیج فارس مرز مشترک داشته که به همین دلیل از موقعیتی استراتژیک در جنوب تنگه هرمز برخوردار است. امارات متحده عربی شامل هفت امارات از جمله ابوظبی، دبی، شارجه، راس الخیمه، عجمان، ام القوین و فجیره می شود. این هفت امارات همگی دارای برج ها و ساختمان های پر زرق و برق و همچنین امکانات شهری بسیار پیشرفته هستند.
امکانات رفاهی موجود در امارات سبب جلب نظر بسیاری از افراد شده است. به طوری که امروزه تعداد کثیری خواهان مهاجرت، زندگی و سرمایه گذاری در این کشور هستند. کشور درحال توسعه از قوانین متعددی پیروی می کند. برخی از این قوانین عجیب و بسیاری از آن ها کاربردی هستند که سبب وجود امنیت و نظم در این کشور شدهاند. بنابراین آگاهی کامل از قوانین کشور امارات برای افرادی که قصد سفر یا مهاجرت به این کشور را دارند، لازم و ضروری است. لازم به ذکر است تمامی افراد چه توریست باشند، چه مهاجر یا ساکنین بومی کشور، باید از تمامی قوانین پیروی کنند. در غیر این صورت مجرم شناخته می شوند و ممکن است مشمول جریمه های سنگین، حبس یا حتی اخراج بشوند. برای آشنایی بیشتر با این قوانین ابتدا باید با کشور امارات متحده عربی بیشتر آشنا شویم.
آشنایی بیشتر با کشور امارات متحده عربی
اولین موردی که باید درباره امارات بدانیم، پایتخت این کشور است. پایتخت این کشور عربی، ابوظبی نام دارد و زبان رسمی کشور نیز عربی است. البته در امارات زبان هایی مانند چینی، انگلیسی، اردو و هندی نیز رواج دارد. وجود زبان های مختلف در این کشور به دلیل وجود تعداد زیادی مهاجر و توریست در امارات است. واحد رسمی پول کشور امارات درهم است که مربوط به کشور های دارای حکومت پادشاهی مشروط فدرال می باشد. در این کشور حدود 96 درصد مردم از دین اسلام پیروی می کنند که 16 درصد آنها شیعه و 80 درصد سنی هستند.
سایر ساکنین این کشور نیز پیرو دین های دیگر هستند. کشور امارات از نظر موقعیت جغرافیای در خاورمیانه قرار گرفته است و از شمال و شمال غربی به خلیج فارس راه دارد. قطر، عربستان و عمان از همسایگان هم مرز کشور امارات هستند. مساحت کشور امارات 83600 کیلومتر مربع بوده و در رتبه 115 از بین کشورهای پهناور جهان قرار دارد. طبق آخرین سرشماری این کشور حدود 9 میلیون جمعیت دارد که از این تعداد فقط 4/1 میلیون نفر بومی کشور امارات هستند. سایر ساکنین کشور امارات اغلب از کشورهایی نظیر ایران، چین، پاکستان و اروپا مهاجرت کردهاند.
با توجه به این آمار مشخص است که کشور امارات به شدت مهاجرت پذیر است. با پیشرفت های اخیر نیز متقاضیان مهاجرت به این کشور بسیار بیشتر شدهاند. کشور پهناور امارات در سال 2009 به عنوان یکی از گران ترین کشورها برای مسافرت اعلام شد.
نکات قابل توجه از قوانین کشور امارات
نکته مهم درباره کشور امارات این است که در سال 1971 پرچمی برای کشور امارات متحد عربی به رسمیت شناخته شد. پرچم این کشور از چهار رنگ تشکیل شده است که هریک از رنگ ها معنی خاصی دارند. رنگ سفید به معنای بی طرفی، رنگ سبز به معنای آبادانی، رنگ مشکی به معنای وجود ثروت نفت و نهایتا رنگ قرمز به معنای اتحاد در پرچم امارات به کار برده شده است.
درباره آب و هوای کشور امارات باید گفت که این کشور به دلیل قرار گرفتن در کمربند بیابانی، در فصل های بهار و تابستان هوای خشک و بسیار گرمی دارد. فصول پاییز و زمستان این کشور نیز آب و هوا تقریبا مطلوبی داشته که برای توریستان بسیار بهتر است. لازم به ذکر است در حالی که بسیاری از کشورها با مشکلات اقتصادی دست پنجه نرم می کنند، کشور امارات از نظر اقتصادی در شرایط بسیار مطلوبی به سر می برد. این کشور در حال رشد برای زندگی و سرمایه گزاری گزینه ای بسیار مناسب بوده که شرایط فوق العاده ای برای علاقه مندان فراهم کرده است. به دلیلبرخورداری از امنیت اقتصادی، در امارات بزرگ ترین شرکت های بین المللی حضور دارند.
مزایا زندگی در کشور امارات
بالا بودن شاخص امید به زندگی در کشور امارات از سری نکات مثبت این کشور و نشان دهنده وجود کیفیت بی نظیر استاندارد های زندگی برای مردمان امارات است. از دیگر نکات مهم درباره امارات می توان به وجود نظم و امنیت بسیار بالا در کشور اشاره کرد. این امنیت به دلیل تصویب قوانین کشور امارات و اجرای آن ها حاصل شده و از مهم ترین نقاط قوت کشور محسوب می شود. علاوه بر این موارد، وجود جاذبه های گردشگری و مکان های دیدنی در این کشور، یکی از عوامل جذب توریستان از بسیاری از کشور های جهان است.
از مهم ترین مکان های دیدنی امارات می توان به برج خلیفه، برج العرب، مسجد شیخ زاید، موزه لوور، فواره های موزیکال و … اشاره کرد. مراکزی مانند دبی مال، مارینا مال و یاس مال جز مراکز خرید معروف امارات هستند. همچنین اسکی دبی، پارک ابی اکواونچر و پارک ابی یاس در ابوظبی، اکواریوم دبی، دهکده جهانی و … از اماکن تفریحی کشور زیبای امارات محسوب می شوند.
مهاجرت و شرایط زندگی با قوانین کشور امارات
کشور امارات به دلیل پیشرفت روز افزون به یکی از مقاصد گردشگران و همچنین مهاجران تبدیل شده است. وجود امکانات شهری و رفاهی متعدد در این کشور از نکات مثبتی است که توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. افراد زیادی در تلاش اند که از طریق راه های مختلف مهاجرتی، اقامت دائم این کشور اقتصادی را دریافت نمایند. زیرا امروزه امارات یکی از موفق ترین کشور های خاورمیانه در زمینه های مختلف محسوب می شود. مهاجرت به این کشور از طریق کار، تحصیل، سرمایه گذاری و دیگر راه های مهاجرتی امکان پذیر است.
مهاجرت به امارات از طریق کار، از متداول ترین راه ها است که طرفداران بسیاری نیز دارد. از طرفی با مهاجرت تحصیلی نیز امکان تحصیل در دانشگاه های معتبر با سطح عملی بالا را خواهید داشت. زیرا بسیاری از دانشگاه های مطرح جهان مانند دانشگاه فرانسوری سوربن و … در امارات شعبه هایی تاسیس نموده اند.
به علاوه ویزای طلایی امارات متحده عربی از دیگر راه های مهاجرت به این کشور است. این ویزا برای متخصصان و استعداد های برتر در نظر گرفته شده است. کشور امارات با جذب افراد واجد شرایط و در نظر گرفتن ویزای طلایی برای آن ها، از تخصص کاری افراد برای پیشرفت هرچه بیشتر کشور بهره مند خواهد شد. ویزای طلایی نوعی ویزای بلند مدت با اعتبار 10 ساله است که به افراد فارغ التحصیل از مقطع دکتری، پزشکان، مهندسان رشته های برق، الکترونیک، مهندسی کامپیوتر، برنامه نویسی و … ارائه می شود. همچنین امکان دریافت ویزای طلایی برای دانش آموزان ممتاز در مقطع متوسطه و دانشجویان ممتاز نیز امکان پذیر است. دریافت این کارت ارزش بالایی برای متقضیان مهاجرت به کشور امارات دارد. در نهایت توجه نمایید که پیش از مهاجرت با هریک از روش های فوق، لازم است که درباره قوانین کشور امارات اطلاعات کافی کسب نمایید.
مزایای زندگی و مهاجرت در امارات
بی شک زندگی در امارات متحده عربی تجربه ای متفاوت را برای شما به ارمغان می آورد. این کشور به دلیل پیشرفت چشمگیری که در سال های اخیر داشته به یکی از گزینه های پرطرفدار برای مهاجران و سرمایه گذاران تبدیل شده است. مهاجرت و زندگی در این کشور مزایای متعددی به همراه دارد. به عنوان مثال وجود اقتصاد قوی و همچنین فرصت های شغلی خوب از مزایای مهمی است که درآمدزایی را برای افراد آسان کرده است. طبق قوانین کشور امارات، درآمد و حقوق تمامی افراد در این کشور معاف از مالیات است و افراد می توانند بدون دغدغه پرداخت مالیات های سنگین پس انداز کنند.
از طرفی امنیت فوق العاده بالای اجتماعی و سیاسی، امکان برخورداری تمام افراد از استاندارد های آموزشی بی نظیر، کیفیت بالای زندگی و وجود مراکز حمل و نقل بین المللی و پیشرفته از دیگر مزایای زندگی در امارات به شمار می آیند. علاوه بر این برای مهاجرت به امارات داشتن مدرک زبان رسمی کشور الزامی نیست، البته آشنایی با زبان عربی می تواند بسیار کمک کننده باشد. لازم به ذکر است این کشور درحال توسعه، از مهاجرانی که از سراسر جهان به این کشور می آیند حمایت کرده و تنها شرط دریافت این حمایت، احترام و رعایت قوانین کشور امارات است.
مهم ترین قوانین کشور امارات
هر فرد باید پیش از مهاجرت یا مسافرت کردن به هر کشوری از آداب و رسوم و قوانین آن آگاه باشد، زیرا تمامی کشور ها از قوانینی پیروی می کنند که همه شهروندان و مهاجران باید به آن ها عمل کنند. کسب اطلاعات کامل درباره قوانین کشور مقصد، سبب جلوگیری از ایجاد هر گونه مشکل، پرداخت جریمه یا حتی زندان خواهد شد. کشور امارات متحد عربی نیز قوانین متعددی را دارا است که رعایت آن ها، احترام به حقوق شهروندان و قوانین کشور محسوب می شود. در ادامه به بررسی مهم ترین قوانین کشور امارات می پردازیم.
احترام حریم خصوصی دیگران یکی از قوانین کشور امارات
در کشور امارات استفاده از حریم شخصی دیگران از جمله رایانه ها، رسانه های اجتماعی و … در صورتی که صاحب آن تمایل و رضایت نداشته باشد، غیر قانونی است و می تواند جریمه و حتی زندان به دنبال داشته باشد.
خوردن و آشامیدن در مکان های عمومی
بسیاری از افراد هنگام مسافرت برای صرف جویی در وقت در مکان های عمومی غذا می خورند. طبق قوانین کشور امارات، در صورتی که فرد در گذرگاه های عابر پیاده، وسایل حمل نقل عمومی یا حتی ایستگاه های آن ها باشد، خوردن و آشامیدن غیر قانونی است. در صورت ثبت چنین تخلفی، فرد موظف به پرداخت جریمه نقدی خواهد شد.
عکس گرفتن از دیگران بدون اجازه یا عکس برداری ممنوعه
در کشور امارات باید برای عکاسی از افراد از آن ها کسب اجازه کنید. همچنین باید توجه کنید، موردی که از آن عکس می گیرید شامل قوانین ممنوعیت تصویربرداری نباشد. در این کشور شهروندان و توریستان نمی توانند از کاخ ها، ساختمان های نظامی و دادگاه ها عکس برداری کنند. علاوه بر این عکس و فیلم گرفتن از تصادفات، حوادث خیابانی و یا حوادث هوایی نیز ممنوع است.
تمیز بودن خودروها یکی از قوانین کشور امارات
تمیز بودن همه ماشین ها، اولین نکته ای است که احتمالا به محض ورود به کشور امارات توجه شما را به خود جلب می کند. جالب است بدانید در کشور امارات خودروهای کثیف مجاز به عبور و مرور در معابر شهری نیستند، زیرا جلوه شهر و بهداشت عمومی را تحت تاتیر قرار می دهند. بنابراین به خاطر داشته باشید درصورتی که در این کشور خودرویی را خریداری کردید، تمیز نگه داشتن خودرو یکی از قوانینی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
ممنوعیت سوگند و قسم خوردن در ملا عام یکی از قوانین کشور امارات
ممنوعیت قسم خوردن در ملاعام از دیگر قوانین کشور امارات است که باید به آن توجه شود. همچنین استفاده از فحشا در مکالمه های واتساپ، فیس بوک، توییتر و به طور کلی همه شبکه های مجازی، باعث نقض قوانین سایبری و شامل مجازات می شود.
مصرف دانه خشخاش
اگر خوراکی یا غذایی حاوی دانه های خشخاش تهیه کرده اید، باید از بردن آن به کشور امارات صرفه نظر کنید. در این کشور فروش، مصرف یا حمل دانه های خشخاش حتی در غذا هم ممنوع می باشد و می تواند منجر به دستگیری و جریمه نقدی شود.
تاسیس خیریه های زیر نظر امور اسلامی خیریه
طبق قوانین تصویب شده در کشور امارات، اگر فردی بخواهد موسسه های خیریه تاسیس کند و با جمع آوری پول در صندوق های خیریه به مردم کمک کند، حتما باید زیر نظر اداره امور اسلامی و مورد تایید امور خیریه باشد. در غیر این صورت نه تنها نمی تواند به کار خود ادامه دهد، بلکه ممکن است برای فرد اخراج از کشور یا جریمه نقدی به همراه داشته باشد.
پخش اخبار جعلی
یکی از قوانین پرطرفدار کشور امارات این است که هیچ یک از شهروندان و مهاجران اجازه انتشار شایعه و اخبار جعلی را در هیچ یک از پلتفرم های اجتماعی ندارند. انتشار شایعه و اخبار جعلی به منزله نقض حریم خصوصی شهروندان است و در صورت تخلف در این زمینه مجازاتی شامل حبس حداقل یک ساله تا جریمه نقدی امکان پذیر است.
پوشش های مخصوص
برای ورود به اغلب مراکز خرید در امارات بانوان موظف به پوشاندن شانه ها و زانوها هستند؛ یعنی پوشیدن شلوارک کوتاه و تاپ های باز برای حضور در برخی اماکن کشور امارات مجاز نیست. البته در سطح شهر این گونه پوشش ها دیده می شود، زیرا در سطح شهر این قانون به صورت سختگیرانه اجرا نمی شود.
قوانین مرتبط با خوردن و آشامیدن ماه رمضان
کشور امارات هم مانند کشورهای اسلامی قوانینی برای ماه رمضان دارد. این قوانین شامل ممنوعیت هرگونه خوردن، نوشیدن و استعمال دخانیات از طلوع تا غروب آفتاب است. این قانون برای همه افراد مسلمان و غیرمسلمان در اماکن عمومی اجرا می شود و کسی معصون از این قانون نخواهد بود.
کلاهبرداری های اقتصادی
طبق قانون، کشور امارات با افراد کلاهبردار، افرادی که چک برگشتی یا قبض پرداخت نشده مانند قبوض هتل ها دارند، به سختی برخورد می کند. وضع اینگونه قوانین به منظور جلوگیری از جرایم کلاهبرداری در کشور امارات انجام شده است.
ممنوعیت تنها گذاشتن کودکان در خودرو یکی از قوانین کشور امارات
پلیس به مردم هشدار داده است که دمای ماشین در حالتی که درها بسته و سیستم خنک کننده خودرو خاموش است، به سرعت افزایش می یابد. به همین دلیل تنها گذاشتن کودکان در ماشین کاری خطرساز است و تبعات جبران ناپذیری به دنبال دارد. قبلا برای سرپیچی از این قانون جریمه یا توقیف ماشین یا حتی زندان فرد متخلف در نظر شده بود. اما طی سال های اخیر این قانون دچار اصلاحاتی شده است که در ادامه به آن ها اشاره خواهد شد.
سایر قوانین مهم در کشور امارات
قانون ممنوعیت مصرف نوشیدنی های الکلی توسط افراد زیر 21 سال در امارات به تازگی اعلام شده است. همچنین برای تشویق کردن افراد زیر سن قانونی به مصرف الکل مجازات در نظر گرفته شده است. به علاوه نوشیدن مشروبات الکلی در ملاعام و اماکن عمومی غیرقانونی محسوب می شود.
کشور امارات درباره قوانین مرتبط با تجاوز جنسی نیز بسیار سختگیرانه عمل می کند. در کشور امارات مجازات چنین جرمی اغلب حبس ابد خواهد بود که البته با توجه به شرایط و نظر قاضی می تواند متغییر باشد. تهدید افراد به صورت کتبی، شفاهی یا حتی آنلاین عملی مجرمانه محسوب می شود. همچنین اجبار کردن دیگران از طریق تهدید شخصیت و یا دارایی فرد، برای انجام کاری که مایل به آن نیستند جرم است و فرد متخلف را به حبس حداکثر هفت سال محکوم می کند.
در مطالب فوق تعدادی از مهم ترین قوانین کشور امارات بیان شد. شما عزیزان برای تجربه سفر یا مهاجرت بدون دغدغه به امارات و همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید از هلدینگ هولی ویزا کمک بگیرید. این هولدینگ دارای پرسنلی مجرب بوده که با صبر، حوصله و دقت کامل شما را راهنمایی می کنند.
اصلاحات جدید در قوانین کشور امارات
کشور امارات قوانین متعددی را در زمینه های مختلف تصویب و به اجرا در آورده است که در مطالب فوق به مهم ترین آن ها اشاره شد. در سال 2021، شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان، به عنوان رئیس امارات متحده عربی، برای برخی از قوانین اصلاحاتی تعیین کرد. هدف اصلی از ایجاد تغییرات در قوانین، ارتقا فرصت های اقتصادی و تجاری و همچنین تقویت حداکثری ثبات اجتماعی و امنیت بود. این اصلاحات در زمینه های مختلفی صورت گرفته است که برخی از آن ها عبارتند از:
اصلاحات مرتبط با قوانین جرایم سایبری در امارات
- درخواست کمک نامشروع از مقامات دولتی فدرال یا محلی به صورت الکترونیکی و آنلاین می تواند برای افراد سه ماه زندان یا 10 هزار درهم جریمه داشته باشد.
- تبلیغ یک ارز الکترونیکی یا شرکت های جعلی به صورت آنلاین به منظور اخذ پول از مردم بدون مجوز مشمول مجازات پنج سال زندان یا جریمه از حدود 250 هزار درهم تا 1 میلیون درهم می شود.
- بدگویی و تلاش برای بد نام کردن یک کشور خارجی در هر یک رسانه های اجتماعی، ممکن است فرد متخلف را به شش ماه زندان یا جریمه نقدی از 100 هزار تا 500 هزار درهم محکوم کند.
اصلاحات و قوانین جدید درباره ساخت و استفاده از وب سایت، اکانت یا ایمیل جعلی
دادستان عمومی امارات متحده عربی با انتشار ویدئویی در این زمینه اعلام کرده که ساخت وب سایت، اکانت و ایمیل جعلی می تواند جریمه سنگین حداکثر 200 هزار درهمی برای فرد به همراه داشته باشد. همچنین در صورتی که فردی به جعل هویت شخص حقیقی یا حقوقی با ساخت حساب ها و اکانت های اقدام کند، به زندان و جریمه 50 هزار درهم تا 200 هزار درهم محکوم می شود. علاوه بر این اگر فرد متخلف با حساب های جعلی برای آسیب به افراد دیگر و یا جعل هویت یک نهاد اماراتی اقدام کند به 2 الی 5 سال حبس و جریمه نقدی تا حداکثر میلیون درهم محکوم می شود.
اصلاحات مربوط به قوانین انتشار اخبار جعلی
جرایمی مانند تبلیغات نادرست به صورت آنلاین، تجارت بدون مجوز در هر زمینه ای و همچنین انتشار اخبار جعلی و اطلاعات گمراه کننده با اهداف مختلف مشمول مجازات می شوند. هدف از تصویب این قوانین، افزایش حفاظت از پایگاه های اطلاعاتی و حریم خصوصی و حقوق شخصی است.
قوانین تنها گذاشتن کودک در خودرو در امارات
بنابر قوانین کشور امارات، در صورتی که افراد کودکان با سنی را در خوردو تنها بگذارند، به 5 هزار درهم جریمه محکوم می شوند. طبق اعلام پلیس ابوظبی تنها گذاشتن کودکان در خودرو می تواند حوادث و عواقب جبران ناپذیری برای آن ها داشته باشد؛ زیرا دمای داخل یک وسیله نقلیه مخصوصا در روز های به شدت گرم تابستانی، به سرعت بالا می رود و حتی ممکن است اختلاف دمای داخل و محیط بیرون به 25 درجه نیز برسد.
قوانین مرتبط با مصرف نوشیدنی های حاوی الکلی در امارات
طبق اصلاحات جدید قوانین، مصرف نوشیدنی های الکلی در اماکن عمومی و مکان های بدون مجور ممنوع است. همچنین فروش نوشیدنی های الکلی به افراد زیر 21 سال و تشویق و یا ترغیب آن ها به مصرف این نوشیدنی ها ممنوع بوده و مشمول مجازات می باشد.
اصلاحات مرتبط با قوانین روابط جنسی خارج از چهارچوب
طبق قوانین کشور امارات مجازات برای تجاوز یا رابطه جنسی بدون رضایت حبس ابد در نظر گرفته شده است، البته در صورتی که قربانی زیر 18 سال، معلول و دارای شرایط خاص باشد، مجازات مجرم به اعدام افزایش می یابد. علاوه بر این موارد زیر نیز جز اصلاحات جدید در این باره است:
- به طور کلی در کشور امارات برای جرم آزار جنسی، مجازات حبس یا جریمه معادل با حداقل 10 هزار درهم در نظر گرفته شده است. مدت زمان حبس با توجه به شرایط متفاوت خواهد بود.
- در صورتی که جرم در محل کار، تحصیل، اسکان و مواردی از این قبیل صورت گرفته باشد، مجازات سنگین تر است.
- طبق قانون جدید رابطه بدون ازدواج، حتی اگر با رضایت طرفین باشد، جرم محسوب می شود و حداقل 6 ماه حبس مجازات به همراه دارد. لازم به ذکر است برای تشکیل پرونده کیفری در این زمینه باید از طرف قیم شکایت ثبت شود.
قوانین مرتبط با مواد مخدر
امارات متحده عربی در رابطه با مجازات جرایم مربوط به مواد مخدر تغییراتی ایجاد کرده تا حداقل مجازات ها را کاهش و با افرادی که سابقه چنین جرمی را ندارند با ملایمت برخورد کند. هدف از این تغییرات ایجاد توان بخشی برای افراد به جای مجازات است. به عنوان مثال در این تغییرات، افرادی که به دلیل مصرف و یا حمل مواد مخدر محکوم شده اند، به جای زندان به ارائه برنامه های درمانی، آموزشی، ورزشی و … با سایر محکومان بپردازند. موارد زیر از دیگر اصلاحات مربوط به جرایم فروش، مصرف یا حمل مواد مخدر است:
اخراج مهاجران در صورت مصرف یا نگهداری انواع مخدرها دیگر الزامی نیست و می تواند با توجه به تصمیمات قضات طی شرایط مختلف با ملایمت بیشتری برخورد شود.
حمل انواع خوراکی و غذا، نوشیدنی یا هر محصولی که حاوی ماری جوانا، حشیش یا THC باشد، دیگر مجازات سنگین نداشته و تنها چنین مواردی مصادره و معدوم می شود.
طبق قانون جدید در صورتی که فرد برای دومین بار مرتکب خلاف شود، مشمول مجازات حداقل شش ماه حبس یا جریمه نقدی بین 30 هزار تا 100 هزار درهم می شود. مجازات تکرار جرم برای سومین بار به حداقل دو سال حبس افزایش و جریمه 100 هزار درهم خواهد بود. همچنین در سومین بار، فرد همزمان به جزای زندان و جریمه نقدی محکوم است.
- جریمه تشویق و ترغیب افراد به مصرف مواد مخدر از حدود 20 هزار تا 50 هزار درهم است. با توجه به شرایط مختلف این مبلغ افزایش می یابد و همچنین می تواند با مجازات حبس همراه شود.
- البته قوانین سختگیرانه سابق درباره قاچاق مواد مخدر همچنان وجود دارند و دولت با وضع و اجرای قوانین کشور امارات به شدت با متخلفین برخورد خواهد کرد.
سایر قوانین اصلاح شده کشور امارات
طبق قوانین جدید عکس گفتن از افراد در مکان های عمومی و بدون کسب اجازه آن ها جرم محسوب می شود و مجازات هایی غالبا به صورت جریمه نقدی به همراه دارد. این قانون به منظور حفاظت بیشتر از حریم افراد تصویت شد. به علاوه فروش یا مصرف غذاها، نوشیدنی ها و اقلام پزشکی که حاوی الیاف کانابیس هستند، ممنوع است. البته طبق جدید ترین اصلاحات قوانین کشور امارات، مجازات این جرم به حداقل رسیده است.
در نهایت تمامی اصلاحات قوانین کشور امارات به منظور پیشرفت، توسعه و همچنین ایجاد امنیت هر چه بیشتر در کشور انجام شده است. کشور امارات همواره برای حقوق شهروندان خود ارزش قائل است و در تلاش با وضع قوانین و مقررات هوشمندانه از حریم افراد حفاظت کند.
سخن پایانی
برای سفر به یک کشور یا مهاجرت و زندگی در آن، تنها محیا کردن شرایط و امکانات مورد نیاز سفر کافی نیست؛ بلکه باید از شرایط و قوانین کشور مقصد نیز مطلع شوید. آشنایی با قوانین کشور مقصد به شما کمک خواهد کرد که به عنوان توریست یا مهاجر با هیچ گونه مشکلی مواجه نشوید. قوانین کشور امارات که در مطالب فوق به آن ها اشاره شد برای تمامی افراد چه ساکن آن کشور باشند، چه توریست، ضروری و لازم الاجرا است؛ زیرا کشور امارات برای سرپیچی از قوانین کشور، بسیار سخت گیرانه عمل می کند.
توجه داشته باشید که قوانین ذکر شده ممکن است با گذشت زمان و با تصمیم مراجع کشور امارات دچار اصلاح و تغییر شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید از هلدینگ هولی ویزا مشاوره و کمک بگیرید. پرسنل این هلدینگ با صبر، حوصله و دقت به تمامی پرسش های شما پاسخ میدهند.
سوالات متداول
خیر، استفاده از وی پی ان در امارات ممنوع نیست؛ اما طبق قوانین جرایم اینترنتی، سوء استفاده از آن غیرقانونی بوده و فرد متخلف را به پرداخت جریمه از 50 هزار تا 2 میلیون درهم محکوم می کند.
اگر والدین برای فرزند خود اقدام به ثبت نام در مدرسه نکند، طبق قانون خانواده باید جریمه نقدی پرداخت کنند.
امروزه کشور امارات به یکی از نیروگاه های ارز های دیجیتال تبدیل شده است. این کشور دارای بزرگ ترین و معروف ترین صرافی به نام بایننس بوده که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است. با توجه به این نکته وجود قوانینی که از کلاهبرداری ارز دیجیتال جلوگیری کند، الزامی است. قانون کشور امارات مجرمان ارزهای دیجیتال را به پنج سال زندان یا پرداخت جریمهای1 میلیون درهمی محکوم می کند.