مهاجرت به امارات از طریق ازدواج: کشور امارات، دومین کشور امن جهان و یکی از بهترین کشورها از لحاظ پیشرفت است. کشور امارات اقتصاد رو به رشدی دارد و به دلیل درآمد سرانه بالا، مردم این کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارند. به دلیل امکانات و شرایط مناسبی که کشور امارات دارد، افراد زیادی متقاضی مهاجرت به این کشور هستند. روشهای مختلفی برای مهاجرت به کشور امارات وجود دارد که مهاجرت از طریق ازدواج نیز یکی از این روشهای پرطرفدار و متداول است.
مهاجرت به امارات از طریق ازدواج به این صورت است که، یک فرد خارجی با فردی که تبعه امارات است، ازدواج کند. بنابراین فرد خارجی، به واسطه ازدواج به کشور امارات مهاجرت میکند. ازدواجی که بین فرد خارجی و فرد تبعه امارات صورت میگیرد، باید واقعی باشد. همچنین باید به دولت امارات اثبات شود که هدف ازدواج بوده، نه فقط مهاجرت.
کشور امارات، کشوری است که در بسیاری از روشهای مهاجرتی، امکان اقامت دائم را به مهاجران نخواهد داد. اما با مهاجرت از طریق ازدواج به امارات، میتوان بعد از 3 سال، موفق به اخذ اقامت دائم این کشور شد.
برای مهاجرت به کشور امارات از روش ازدواج، هم فرد خارجی و هم فرد تبعه امارات باید از شرایطی برخوردار باشند. ما در این مقاله به همه شرایط و اطلاعات لازم درمورد این روش مهاجرتی به امارات خواهیم پرداخت. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. همچنین میتوان خدمات امور مهاجرتی مختلف را به مجموعه هلی ویزا که تخصص و تجربه کافی در این زمینه دارد، سپرد.
شرایط مهاجرت به امارات از طریق ازدواج
اگر درمورد روشهای مختلف مهاجرت به امارات تحقیقی داشته باشید، خواهید فهمید که روش مهاجرتی ازدواج، یکی از بهترین روشهای مهاجرت به امارات است. همچنین قوانین کشور امارات برای مهاجرت از طریق ازدواج، راحتتر از بسیاری دیگر از کشورها است. البته افرادی که قصد دارند به واسطه ازدواج به این کشور مهاجرت کنند، باید از شرایطی برخوردار باشند. در ادامه برخی از مهمترین این شرایط بیان شده است.
1.شرایط سنی برای مهاجرت به امارات از طریق ازدواج
داشتن سن مناسب برای ازدواج در کشور امارات، اهمیت دارد. سن دختر برای ازدواج در امارات نباید کمتر از 18 سال باشد و سن پسر نیز نباید کمتر از 22 سال باشد. افرادی که سن آنها کمتر از سن قانونی است، باید ابتدا نسبت به اخذ تاییدیه ازدواج از اداره اقامت امارات، اقدام کنند.
2.تابعیت اماراتی یکی از زوجین
همانطور که گفته شد، تابعیت اماراتی یکی از زوجین، یکی از شرایط مهاجرت به امارات به روش ازدواج است. یعنی یک فرد خارجی که قصد دارد به روش ازدواج به کشور امارات مهاجرت کند، باید با فردی در امارات ازدواج نمیاد که تابعه کشور امارات باشد.
3.تمکن مالی برای مهاجرت به امارات از طریق ازدواج
از دیگر شروطی که برای این روش مهاجرتی در نظر گرفته شده است، تمکن مالی کافی برای پرداخت هزینههای زندگی و تهیه مسکن مناسب در امارات است. تمکن مالی، باید با ارائه اسناد و مدارک بانکی، به اثبات برسد.
انواع ازدواج در امارات
در کشور امارات، ازدواج به دو صورت ازدواج اسلامی و ازدواج مسیحی صورت میگیرد. هر یک از انواع ازدواج در کشور امارات، تفاوتهایی باهم دارند و به شیوه متفاوتی صورت خواهند گرفت. بنابراین افرادی که قصد مهاجرت به امارات از طریق ازدواج را دارند، باید با این دو روش ازدواج آشنایی داشته باشند. ما در ادامه به معرفی و بررسی ازدواج اسلامی و ازدواج مسیحی در امارات خواهیم پرداخت.
• ازدواج اسلامی در امارات
ازدواج اسلامی در امارات، به ازدواجی گفته میشود که مرد یا همان داماد، مسلمان باشد. در این نوع ازدواج، پدر عروس باید در مراسم عروسی حضور داشته باشد تا رضایت خود را برای ازدواج دختر، اعلام کند.
همچنین در صورتی که پدر عروس فوت کرده باشد، یکی از بستگان نزدیک آن میتواند رضایت دهد. ازدواج اسلامی باید در یکی از دادگاههایی که کشور امارات مشخص میکند، صورت گیرد. در ازدواج اسلامی درصورتی که عروس، قبلا نیز ازدواجی ناموفق داشته یا همسرش فوت کرده باشد، باید مدارک لازمی که دادگاه مشخص میکند را تحویل دهد.
• ازدواج مسیحی
این نوع ازدواج نیز برای افرادی با دین مسیحیت است. محل برگزاری ازدواجهای مسیحی، معمولا کلیسا است. شرایط سنی ازدواج مسیحی در امارات، حداقل 18 سال سن برای عروس و حداقل 18 تا 21 سال سن برای داماد است. در این نوع ازدواج نیز، مدرک ازدواجی به زوجین داده میشود تا بتوانند کارهای اقامت خود را انجام دهند. همچنین زوجین باید نسخهای از ثبت ازدواج را به مراکزی مانند، وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه، تحویل دهند.
مدارک لازم برای مهاجرت به امارات از طریق ازدواج
در همه روشهای مهاجرت به کشور امارات، باید مدارکی تهیه شده و تحویل مراجع مربوطه داده شود. همچنین مدارکی که برای هر یک از روشهای مهاجرتی مشخص میشود، متفاوت است. زیرا هر روش مهاجرتی به کشور امارات، شرایط خاص خود را دارد و بالطبع به مدارک خاصی نیز نیاز دارد. همه افرادی که قصد دارند به واسطه ازدواج به کشور امارات مهاجرت کنند، باید به منظور پذیرش و فرایند اخذ ویزا، این مدارک را تهیه کنند.
ما در ادامه به مهمترین مدارکی که برای این نوع مهاجرت باید تهیه شوند، خواهیم پرداخت.
- پاسپورت معتبر دارای اعتبار
- ارائه کارت Egate
- پرداخت مبلغ 100 درهم برای ثبت درخواست
- عکس پاسپورتی معتبر
- مدارک پزشکی که باید توسط پزشکان اماراتی تایید شود
- گواهی اثبات تمکن مالی (4 هزار درهم در ماه)
- گواهی قرارداد کاری
ویزای ازدواج امارات و نحوه دریافت آن
یکی از الزاماتی که برای مهاجرت به کشور امارات از طریق ازدواج وجود دارد، تهیه ویزای ازدواج است. ویزا سندی برای اجازه اقامت در کشور موردنظر است که هر کدام از روشهای مهاجرتی نیز، ویزای خاص خود را دارند.
برای اخذ ویزای ازدواج، فردی که شهروند امارات است و قصد ازدواج با فردی خارجی را دارد، باید به منظور مهاجرت همسر خود از روش ازدواج، درخواست ویزای آن را ثبت کند. بعد از این که فرد خارجی به واسطه همسر خود به کشور امارات وارد شد، به مدت 2 ماه وقت دارد تا اقدامات لازم برای اخذ ویزا را انجام دهد. درصورتی که در این مهلت دو ماهه هیچ اقدامی برای ثبت درخواست ویزا صورت نگیرد، فرد جریمه سنگینی خواهد شد.
البته همه شرایطی که ذکر شد برای افرادی که زیر 25 سال سن دارند و یا مردانی که چند زن دارند، متفاوت است. افرادی که زیر 25 سال سن دارند، برای ثبت درخواست ویزای ازدواج در کشور امارات، باید از ارگانهای مختلفی تاییدیه دریافت کنند. همچنین مردانی که چند همسر دارند نیز، تنها میتوانند برای یکی از همسران خود ویزا دریافت کنند.
ویزای ازدواج به مدت 1 تا 3 سال اعتبار دارد و بعد از اتمام انقضای آن، باید مجدداً تمدید شود. یکی از مهمترین شرایط اخذ ویزای ازدواج این است که همسر، باید حداقل 3 هزار درهم حقوق داشته باشد.
اقامت دائم با مهاجرت به امارات از طریق ازدواج
تمایل به کسب اقامت دائم کشور امارات، برای اکثر مهاجرین این کشور وجود دارد. اما کشور امارات، یکی از سختگیرترین کشورها برای اجازه اقامت دائم مهاجران است. اما خوشبختانه مهاجرت به امارات از طریق ازدواج، یکی از بهترین روشهای مهاجرت به این کشور بوده که امکان اخذ اقامت دائم نیز وجود دارد.
هر کدام از مسیرهای مهاجرتی به کشور امارات، مزایای خاص خود را دارد که مهاجرت از طریق ازدواج نیز از این قاعده مستثنی نیست. البته نکتهای که وجود دارد این است که برای اخذ اقامت دائم امارات از طریق ازدواج، متقاضی باید از شرایطی برخوردار باشد. به صورت کلی شرایط اخذ اقامت دائم کشور امارات، برای خانمها بهتر است. همانطور که گفته شد، برای مهاجرت به کشور امارات و اخذ اقامت دائم این کشور، متقاضی باید با فردی ازدواج کند که تبعه امارات باشد.
اما درصورتی که مردی قصد ازدواج با خانمی در امارات و مهاجرت به این روش را داشته باشد، تنها میتواند اقامت 3 ساله این کشور را دریافت کند و سپس مجددا آن را تمدید کند. اما درصورتی که فرد تبعه امارات، مرد باشد و زنی خارجی قصد ازدواج با آن و مهاجرت را داشته باشد، بعداز گذشت 3 سال، اقامت دائم امارات را کسب خواهد نمود.
بنابراین مهاجرت به این کشور مزایای زیادی دارد که، کسب اقامت دائم نیز یکی از بهترین و مهمترین مزایای این روش مهاجرتی است. با اخذ اقامت دائم امارات، میتوان پاسپورت این کشور را نیز دریافت کرد و از مزایای زیاد شهروندی امارات بهرهمند شد.
نکات مهم مهاجرت به امارات از طریق ازدواج
در سالهای اخیر آمار افرادی که کشور امارات را برای مهاجرت انتخاب کردهاند، روند افزایشی داشته است. زیرا کشور امارات در سالهای اخیر شاهد پیشرفت چشمگیری بوده و توانسته است به یکی از بهترین کشورها برای زندگی و مهاجرت تبدیل شود. اما برای مهاجرت به کشور امارات از طریق ازدواج باید نکات مهمی را رعایت کرد که ما در ادامه به بیان این نکات خواهیم پرداخت.
- تمکن مالی و توانایی پرداخت هزینههای زندگی در امارات و تهیه مسکن، باید حتما اثبات شود
- ازدواجی که در امارات ۱ورت میگیرد باید با توجه به شرایط زوجین، ازدواج مسیحی یا ازدواج اسلامی باشد
- ازدواجی که برای مهاجرت به امارات صورت میگیرد، باید واقعی باشد و به ثبت برسد
- برای اخذ اقامت دائم، سند ازدواج باید به تایید مقامات مربوطه برسد
- برای ازدواج در امارات، باید هر دو نفر به سن قانونی برای ازدواج در این کشور، یعنی سن 18 سال رسیده باشند
- درصورتی که شخصی که تبعه امارات است به واسطه همسر خود به این کشور مهاجرت کند، بدون اخذ مجوز اقامت کاری، اجازه اشتغال نخواهد داشت
نتیجهگیری
کشور امارات، کشوری پیشرفته و زیبا در حاشیه خلیج فارس است و یکی از بهترین کشورهای خاورمیانه محسوب میشود. این کشور دارای درآمد سرانه بالا، به دلیل برخورداری از ذخایر نفتی بسیار زیاد است. در کشور امارات، امکانات زندگی بسیار پیشرفته و مناسب هستند و آیندهای درخشانتر و بهتر نیز پیشروی این کشور است. به همین دلیل، کشور امارات یکی از پرمتقاضیترین کشورها برای مهاجرت است و درصد زیادی از جمعیت این کشور را مهاجران تشکیل میدهند.
روشهای مختلفی برای مهاجرت به کشور امارات وجود دارد که مهاجرت از طریق ازدواج، یکی از بهترین این روشها است که مزایای زیادی نیز دارد. برای مهاجرت به کشور امارات از طریق ازدواج، فردی که خارج از امارات است و قصد ازدواج و مهاجرت به این کشور را دارد، باید حتما با فردی که تبعه امارات است، ازدواج کند.
برای مهاجرت به کشور امارات به روش ازدواج نیز، مانند هر روش دیگر مهاجرت به این کشور، باید از شرایطی برخوردار بود. مهمترین شرایط ازدواج در امارات، داشتن تمکن مالی کافی، تابعیت اماراتی داشتن یکی از زوجین و شرایط سنی مناسب است. مهاجرت به امارات به واسطه ازدواج، مزایای زیادی دارد که اخذ اقامت دائم امارات نیز، یکی از بهترین مزایا است.
ما در این مقاله به همه اطلاعات لازم درمورد مهاجرت به امارات از طریق ازدواج پرداختیم. همچنین به منظور سهولت بیشتر و سرعت بخشیدن به انجام امور مهاجرتی، میتوان از هلدینگ هلی ویزا، باکیفیتترین خدمات را دریافت کرد.
سوالات متداول
برای مهاجرت به امارات از طریق ازدواج باید سه شرط اصلی فراهم باشد که عبارتنداز:
شرایط سنی مناسب که سن دختران برای ازدواج در امارات، نباید کمتر از 18 سال باشد و پسران نیز باید حداقل 22 سال سن داشته باشند
تمکن مالی کافی برای پرداخت هزینههای زندگی در امارات و تهیه مسکن مناسب
یکی از زوجین باید تابعیت اماراتی داشته باشد و فرد خارجی به واسطه ازدواج با آن، به کشور امارات مهاجرت کند
اگر مرد قصد مهاجرت به امارات به واسطه ازدواج با زنی که تبعه امارات است را داشته باشد، تنها به مدت 3 سال میتواند اقامت دائم این کشور را کسب کند. اما اگر زنی قصد مهاجرت به امارات با مردی که تبعه این کشور است را داشته باشد، بعد از 3 سال میتواند اقامت دائم این کشور را کسب کند.
ازدواج اسلامی ازدواجی است که مرد یا داماد، مسلمان باشد. در این نوع ازدواج، پدر عروس باید در مراسم عروسی حضور داشته باشد تا رضایت خود را برای ازدواج دختر، اعلام کند. همچنین در صورتی که پدر عروس فوت کرده باشد، یکی از بستگان نزدیک آن میتواند رضایت دهد. ازدواج اسلامی باید در یکی از دادگاههایی که کشور امارات مشخص میکند، صورت گیرد.