در تهران پایتخت ایران حدود ۵۴ سفارت خانه و نماینده کشورهای دیگر وجود دارد که با کشور ما مراودات و روابط مختلف سیاسی و دیپلماتیک و فرهنگی دارند. سفارت خانه امارات متحده در ایران نیز به صورت رسمی حضور دارد و نمایندگان سفارت امارات جهت افزایش و گسترش روابط تجاری و فرهنگی بین ایران و امارات همواره در تلاش هستند.

سفارت خانه امارات برای تامین اسناد، بررسی مدارک افراد و مسائل مربوط به مهاجرت و ویزای آن‌ها و انجام سایر وظایف بین دو کشور قرار دارد. بنابراین سفارت خانه امارات برای منافع مشترک مردم خود در کشورهای میزبان و رفاه زندگی افراد مهاجر در کشور امارات و خدمات‌رسانی به این گروه‌ها حضور فعال دارد.

افراد برای انجام کارهای مختلفی از جمله اقامت، مهاجرت، ویزا و گذرنامه و یا پاسپورت و دیگر امور نیاز به تایید نمایندگان سفارت خانه دارند. بنابراین این که آدرس سفارت خانه امارات در ایران و نحوه مراجعه به آن چگونه است؟ از پرسش‌های متداول مردم زیادی است. بنابراین در این مقاله به طور کامل به سفارت خانه امارات در ایران و اهداف و وظایف آن می‌پردازیم.

هدف سفارت خانه امارات

هدف اصلی سفارت خانه امارات متحده در ایران، کمک کردن به شهروندان خود در ایران و رفع مشکلات آن‌ها و نیز کمک به ایرانیانی است که قصد مهاجرت و زندگی در هفت شیخ یا امارت‌های این کشور را دارند. بنابراین دفاتر سفارت خانه در پایتخت آماده خدمات‌رسانی به مردم ایران و امارات به طور همزمان هستند.

امنیت سفارت خانه برای هر دو کشور بسیار مهم است و این ساختمان به نحوی نشان دهنده اعتماد و دوستی بین ایران و امارات است. بنابراین در آسایش و رفاه سفیران سفارت و نمایندگان دقت زیادی می‌شود. همچنین ورود و خروج به سفارت امارات با ایمنی و بازرسی سخت انجام شده. و باید با وقت قبلی در این مکان حضور پیدا کرد.

مراجعه به سفارت امارات

سفارت امارات در تهران از شنبه تا چهار شنبه، از ساعت ۸ صبح تا ۳ بعد از ظهر آمادگی خدمت‌رسانی داشته و در دو روز پایانی هفته یعنی پنجشنبه و جمعه این مکان تعطیل خواهد بود.

مراجعه به سفارت امارات و دریافت انواع خدمات به صورت حضوری و با کاغذ بازی‌های گسترده انجام می‌شود. اما به طور دیجیتالی و آنلاین نیز می‌توان درخواست کمک کرده و هر نوع خدمت را از درگاه‌های ارتباطی این سفارت دریافت نمود. بنابراین مردم تهران و دیگر استان‌ها موانع و محدودیت جدی برای برقراری ارتباط با سفارت امارات را نخواهند داشت. بنابراین اخذ ویزای امارات که معمول‌ترین و بیشترین موارد خدمت‌رسانی امارات است به صورت ساده و آنلاین انجام می‌شود.

آدرس سفارت امارات در ایران

سفیر امارات در ایران، سیف محمد عبید الزعابی و آدرس سفارت امارت در تهران_ شهرک غرب_ خیابان ایران زمین شمالی_ چهار راه مهستان_ پایین‌تر از بیمارستان بهمن_ پلاک ۲ است. در فصل زمستان ساعات کاری سفارت خانه امارات از ساعت ۸ و نیم صبح تا ۱۴ و نیم بعد از ظهر از شنبه تا چهار شنبه است. در تابستان هم ساعات کاری سفارت از ۹ صبح تا ۱۵ برای مراجعات حضوری افراد تعیین شده است.

سفارت امارات با دولت و نهادهای محلی کشور خود و کشور میزبان ارتباطات لازم را برقرار کرده و با مراجعه به آدرس سفارت خانه در تهران می‌توان مشکلات مربوط به ویزای توریستی، کاری، تحصیلی و امور دیگر را حل نمود.

راه‌های ارتباطی با سفارت امارات

علاوه بر امکان حضور در سفارت خانه در تهران از دیگر راه‌های ارتباطی نیز می‌توان با سفارت امارات در ارتباط بود. از جمله اطلاعات مهم و ضروری درباره این سفارت خانه عبارتند از:

  • آدرس ایمیل سفارت خانه: [email protected]
  • نشانی سایت اصلی و حقیقی سفارت خانه امارات نیز:
  • HTTPS://AIS.USIVA-INFO.COM/FA-AE/NI
  • شماره تلفن سفارت امارات: ۹۸۲۱۴۲۷۹۲۰۰۰+ و یا ۴۲۷۹۷۷۷
  • شماره فکس سفارت امارات: ۹۸۲۱۸۸۰۹۴۲۹۳+

برخلاف سایر کشورها، دریافت ویزای امارات تنها با مراجعه حضوری به سفارت و مصاحبه با مسئول کنسولگری امارات انجام نمی‌شود، بلکه از طریق خدمات دیجیتالی و غیر حضوری رفع مشکلات مختلف از طریق پلتفرم‌های اجتماعی و نرم افزارهای مختلف به خصوص ایمیل نیز انجام می‌شود.

خدمات سفارت امارات متحده

برای هر امر غیر ضروری و عادی همه عموم مردم نمی‌توانند به سفارت امارات مراجعه کنند. بنابراین مهم‌ترین خدمات یا دلایل حضور در این سفارت خانه عبارتند از:

  • رسمی کردن مدارک یا اسناد مختلف با مهر سفارت خانه
  • پیگیری مسائل مختلف اقتصادی، فرهنگی و ورزشی یا اطلاعات خاص از کشور امارات
  • پیگیری اطلاعات خاص درباره ویزاهای امارات در صورت داشتن شرایط پیچیده مهاجران
  • دریافت اطلاعات درباره شرایط خاص اقامت یا موارد مربوط به گذرنامه که به صورت آنلاین قابل توضیح و رفع اشکال نیستند.
  • جست و جوی افراد خاص در کشور امارات
  • محضری شدن برخی از سندهای بین المللی به وسیله ریاست سفارت خانه یا دیگر نمایندگان اماراتی
  • بررسی مسائل مختلف امنیتی بین دو کشور و پیگیری پرونده‌های ویژه مرتبط با سفارت خانه امارات
  • صادر شدن قانونی و رسمی مدارک ویژه برای مسافرت به امارات
  • دریافت و پیگیری گود استندینگ یا دیگر مدارک تایید صلاحیت و شایستگی رفتاری
  • عوامل و دلایلی که به صورت آنلاین و از طریق خدمات دیجیتالی سفارت قابل حل شدن نباشد.

خدمات کنسولی امارات

کنسولگری زیر مجموعه و بخشی از سفارت خانه است که کارهای دیپلماتیک کمتری نسبت به سفارت خانه‌های اصلی دارد. همچنین در هر کشور تنها یک سفارت خانه از یک کشور میهمان وجود دارد اما کنسولگری‌ها به صورت‌های مختلف ممکن است در دیگر شهرهای کشورها خدمت‌رسانی کنند. امور اصلی سیاست به سفارت خانه وابسته است. اما کنسولی‌ها محدود به خدمات اسناد و مدارک و امور معمولی‌تر است.

خدمات کنسولی در سفارت امارات، اموری را برای آسودگی و پیشبرد کارها برای شهروندان داخل و افراد دارای ملیت امارات انجام می‌دهند. بنابراین امور مربوط به ویزاهای تحصیلی، گردشگری و توریستی، سرمایه‌گذاری و غیره توسط بخش کنسولی امارات بیشتر انجام خواهد شد. همچنین بررسی مدت گذرنامه و تمدید اعتبار این مدارک به وسیله کنسولگری امارات زیر نظر نمایندگان سفارت خانه نیز انجام می‌شود.

وظایف مهم سفارت خانه امارات

مطابق قوانین وضع شده وین، سفارت خانه مکان اقامت موقت یا دائم و حضور رسمی نمایندگان قانونی دولت میهمان است. همچنین در این محل اسناد مهم کشور میهمان بایگانی و ذخیره شده. و افراد مستقر در سفارت خانه با توافق دو کشور دارای مصونیت سیاسی هستند. وجود سفارت خانه به دلیل وظایف مهم آن‌ها است. از جمله این وظایف مهم؛

  • رایزنی و کمک به حفظ منافع کشور مهمان
  • ایجاد فضای همکاری بیشتر بین امارات و ایران
  • برداشتن موانع و مشکلات مهاجرت دو طرفه بین ایران و امارات
  • مشاوره و راهنمایی مسئولان کشور خود برای گسترش روابط تجاری و اقتصادی یا فرهنگی ایران با امارات
  • تنظیم وقت دادن سفارت امارات برای افراد متقاضی
  • امکان صدور ویزا و رفع موانع پیش روی مهاجرت به دبی و دیگر شهرهای امارات
  • واسطه‌گری بین کشور مهمان و میزبان برای برقراری قراردادها و عهدنامه یا دیگر روابط سیاسی و دیپلماتیک
  • در صورت صلاحیت ایجاد اقامت موقت یا دائم به صورت کوتاه مدت یا بلند مدت در ایران و یا امارات
  • ایجاد همکاری امنیتی ایران و امارات برای جلوگیری از خطرات احتمالی منطقه
  • تامین منافع مشترک مردم در دو کشور ایران و امارات
  • تایید یا رد مدارک مختلف واگذاری شده به سفارت خانه

نتیجه گیری

سفارت خانه امارات محل زندگی و اقامت کارکنان دولتی و سیاسی این کشور در ایران است. در این مکان مهم‌ترین اسناد نیز بایگانی شده و نمایندگان قانونی کشور امارات وظایف مختلف و هدف مشخصی در کشور دارند. بنابراین افراد مختلفی برای انجام امور گوناگون نیازمند حضور در سفارت خانه امارات یا داشتن روابط دیجیتالی با آن هستند.

افراد و ارگان‌ها به دنبال پل‌های ارتباطی و آدرس حقیقی یا وبسایت سفارت امارات هستند تا از طریق آن‌ها مشکلات و درخواست‌های خود را مطرح کنند. بنابراین در این مقاله به اهداف و وظایف، مشخصات و راه‌های ارتباطی سفارت خانه امارات در ایران پرداخته شده است. زیرا با آگاهی از این اطلاعات، کسانی که به هر دلیلی از جمله گرفتن مجوز یا دریافت ویزا و دیگر موارد، نیازمند برقراری ارتباط با کارکنان سفارت هستند می‌توانند به راحتی و در کمترین زمان به بیان درخواست خود با سفارت خانه امارات بپردازند.

سوالات متداول

۱) آیا از شهرهای مختلف ایران امکان برقراری ارتباط با سفارت خانه امارات در تهران وجود دارد؟

بله بیان هر گونه درخواست و مشکل با سفارت امارات به صورت تلفنی یا آنلاین ممکن است. در این مقاله شماره‌های تماس و ایمیل و سایت ارجاع به سفارت خانه بیان شده است و به شما کمک می‌کند.

۲) سفارت خانه امارات به چه صورت برای مراجعه حضوری وقت خواهد داد؟

مراجعه حضوری به سفارت طبق شرایط خاص و از وقت قبل ممکن است بنابراین از طریق شماره تلفن یا ایمیل از رئیس و کارکنان اجازه و وقت قبلی دریافت کنید.

۳) آیا با دریافت مجوز، تحویل مدارک و پرداخت هزینه به سفارت خانه امارات می‌توان اقدام به گرفتن ویزای تحصیلی یا توریستی کرد؟

با وجود اینکه صفر تا صد درخواست و صدور انواع ویزای امارات به صورت مجازی و از سایت ممکن است اما با مراجعه حضوری نیز می‌توان هر نوع ویزای امارات را دریافت کرد.

۴) بالاترین مقام رسمی موجود در بین کارکنان سفارتخانه چه کسی است؟

در سفارت خانه نمایندگان و سفرای زیادی ممکن است خدمت کنند اما سفیر ارشد هر سفارت خانه که نماینده اصلی آن دولت میهمان است معمولا بالاترین مقام را داشته و همه امور سفارت با نظر و طبق مدیریت او انجام خواهد شد.